Vacature Capston Real Estate

Beheerder verhuurdossiers

PIN Capston Real Estate  Kantoor Zele, Markt 37

Ben jij die klasbak naar wie we op zoek zijn? Ben je zelf op zoek naar een boeiende carrièremogelijkheid in de vastgoedsector? Capston Real Estate nodigt jou uit om deel uit te maken van ons dynamische team als beheerder van verhuurdossiers!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als beheerder van verhuurdossiers speel je een cruciale rol in het vlotte verloop van onze vastgoedactiviteiten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheer en de coördinatie van huurdossiers, het onderhouden van contact met huurders en verhuurders, het opvolgen van de aanvragen van de kandidaat huurders, het organiseren van plaatsbezoeken, het uitbreiden van de bestaande verhuurportefeuille en het waarborgen van een uitstekende klantenservice.

 • Beheer van verhuurdossiers:
  Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van verhuurdossiers, inclusief het opstellen en controleren van huurcontracten, het verzamelen van benodigde documenten en het vastleggen van alle relevante informatie in het systeem.
 • Communicatie met huurders en verhuurders:
  Je onderhoudt regelmatig en rechtstreeks contact met huurders en verhuurders om eventuele vragen, verzoeken of problemen met betrekking tot de huurovereenkomsten af te handelen. Je fungeert als het belangrijkste aanspreekpunt en zorgt voor een uitstekende klantenservice.
 • Plaatsbezoeken organiseren:
  Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van plaatsbezoeken aan de te verhuren panden. Dit omvat het inplannen van afspraken met potentiële huurders, het rondleiden op locatie en het beantwoorden van eventuele vragen over het pand.
 • Opvolgen van aanvragen van potentiële huurkandidaten:
  Je beheert de aanvragen van potentiële huurders, beoordeelt hun geschiktheid en zorgt voor een tijdige en nauwkeurige opvolging. Je verzamelt de benodigde documenten, voert de nodige achtergrondcontroles uit en informeert potentiële huurders over de status van hun aanvraag.
 • Juridische naleving:
  Je zorgt ervoor dat alle huurovereenkomsten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed. Je blijft op de hoogte van eventuele wijzigingen in de wetgeving en past de procedures dienovereenkomstig aan.
 • Administratie:
  Je houdt nauwkeurige en gedetailleerde administratieve gegevens bij met betrekking tot verhuurdossiers, inclusief huurinformatie, betalingen, correspondentie en juridische documenten.

Wat bieden we je?

We geloven in het creëren van een stimulerende en bevredigende werkomgeving voor onze medewerkers. Als jong en dynamisch vastgoedkantoor bieden een breed scala aan voordelen en kansen voor professionele groei. Capston Real Estate maakt deel uit van Capston Group, een uniek en sterk verbond dat complementaire speciaaldiensten aanbiedt op het vlak van vastgoed, projectontwikkeling en investeringsprojecten, in België en in Spanje; gebouwd op mensen met gedeelde visie en ongeziene expertise. Als je op zoek bent naar een plek waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen, uitgedaagd kunt worden en deel kunt uitmaken van een hecht en gemotiveerd team, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Hier is wat Capston Real Estate je te bieden heeft:

 • Professionele groeimogelijkheden:
  We geloven sterk in het stimuleren van de professionele groei van onze medewerkers. We bieden mogelijkheden voor bijscholing, zodat je je vaardigheden en kennis in de vastgoedsector verder kunt ontwikkelen. Bovendien zijn er mogelijkheden voor doorgroeien binnen het bedrijf of de groep, waardoor je jouw carrièrepad in functie van jouw talenten en wensen bij ons kunt vormgeven.
 • Uitdagende en gevarieerde taken:
  Als beheerder van verhuurdossiers krijg je de kans om te werken aan diverse projecten en om te gaan met verschillende aspecten van verhuur. Dit zorgt voor een boeiende en afwisselende werkomgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen.
 • Teamgerichte cultuur:
  We hechten veel waarde aan teamwork en een positieve werkomgeving. Bij Capston Real Estate maak je deel uit van een hecht en enthousiast team dat samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken. We moedigen een cultuur van ondersteuning, samenwerking en open communicatie aan, waarbij successen worden gevierd, ideeën worden omarmd en expertise wordt gedeeld.
 • Betekenisvol werk:
  Als beheerder van verhuurdossiers speel je een belangrijke rol in het faciliteren van een soepel verloop van vastgoedtransacties en het bieden van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Je draagt bij aan het voldoen aan de huisvestingsbehoeften van mensen en het creëren van een positieve woon- en werkomgeving. Dit geeft je de voldoening van het werken aan betekenisvolle projecten die het leven van anderen verbeteren of bedrijven faciliteren in de ontplooiing van hun activiteiten.
 • Competitief verloning:
  Capston Real Estate biedt een verloning dat in lijn is met de sectornormen en je ervaring. Daarnaast kunnen we een aantrekkelijke financiële meerwaarde bieden door het unieke en transparante verloningssysteem binnen de groep.
 • Positieve bedrijfscultuur:
  We hechten veel waarde aan een positieve bedrijfscultuur waarin waardering, respect en werkplezier centraal staan. We streven ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin diversiteit wordt gewaardeerd en waarin je je gewaardeerd en gemotiveerd voelt.

Wie zoeken we?

Concreet zijn we op zoek naar een gemotiveerde professional om ons team te versterken als beheerder van onze verhuurdossiers. Je speelt een essentiële rol in het beheren en coördineren van onze huurdossiers, terwijl je zorgt voor uitstekende klantenservice en een soepele werking van onze vastgoedactiviteiten. We zoeken iemand die gedreven is, aandacht heeft voor detail en een passie heeft voor vastgoed.

Verantwoordelijkheden:

 • Beheren en coördineren van verhuurdossiers, inclusief het opstellen en controleren van huurcontracten, het verzamelen van benodigde documenten en het vastleggen van relevante informatie in ons systeem.
 • Onderhouden van regelmatig contact met huurders en verhuurders om vragen, verzoeken en problemen met betrekking tot de huurovereenkomsten af te handelen en een uitstekende klantenservice te bieden.
 • Bewaken van de facturatie en financiële administratie.
 • Organiseren van plaatsbezoeken aan verhuurde panden, inclusief het inplannen van afspraken met potentiële huurders en het verstrekken van informatie over de beschikbare panden.
 • Opvolgen van aanvragen van potentiële huurkandidaten, beoordelen van geschiktheid en verzorgen van tijdige en nauwkeurige opvolging.
 • Zorgen voor juridische naleving van huurovereenkomsten en op de hoogte blijven van relevante wet- en regelgeving.
 • Bijhouden van gedetailleerde administratieve gegevens met betrekking tot verhuurdossiers, inclusief huurinformatie, betalingen, correspondentie en juridische documenten.

Vereisten:

 • Een relevante vastgoedopleiding en/of aantoonbare ervaring. Bij voorkeur erkend BIV makelaar of stagiair.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te onderhandelen en om te gaan met verschillende belanghebbenden.
 • Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken.
 • Vaardigheid in het gebruik van vastgoedbeheersoftware en MS Office-toepassingen.
 • Een positieve en proactieve werkhouding, met het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te kunnen werken.
Logo Capston Real Estate
Ik ben geïnteresseerd!

Ik ben geïnteresseerd in de vacature van beheerder verhuurdossiers. Waar kan ik solliciteren?

Deel deze vacature

Solliciteren?

Verzend jouw CV en motivatiebrief naar jobs@capston.be