Vacature Capston Real Estate

Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar

PIN Capston Real Estate  Kantoor Laarne, Dorpsstraat 5

Ben jij die klasbak naar wie we op zoek zijn? Ben je zelf op zoek naar een boeiende carrièremogelijkheid in de vastgoedsector? Capston Real Estate nodigt jou uit om deel uit te maken van een dynamisch vastgoedbedrijf met fantastische mensen bakkenvol expertise!


Over ons?

Capston Real Estate, een jong en dynamisch vastgoedkantoor, maakt deel uit van Capston Group. Wij zijn een uniek en sterk verbond dat complementaire speciaaldiensten aanbiedt op het vlak van vastgoed, projectontwikkeling en investeringsprojecten, in België en in Spanje. Ons team bestaat uit mensen met gedeelde visie en ongeziene expertise, en we streven ernaar om een aangename werkomgeving en fijne werksfeer te creëren voor onze medewerkers

Ga voor wat je echt graag doet!

Als BIV erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar ben je als zelfstandig medewerker verantwoordelijk voor de verwerking van je eigen dossiers. Je staat er echter niet alleen voor: je kunt rekenen op volledige ondersteuning en expertise binnen Capston Real Estate en bij uitbreiding binnen de Group.

  • Flexibele agenda en focus op persoonlijke voorkeuren:
   Jouw agenda bepaal je helemaal zelf en je kunt je ook richten op die aspecten van het makelen die je het liefst doet, zoals het inkopen, het verkopen of het beheer van verhuurdossiers.
  • Zelfstandige verwerking van vastgoeddossiers:
   Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van jouw vastgoedtransacties, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de afronding van de transactie.
  • Ondersteuning vanuit Capston Real Estate en de Group:
   Je maakt gebruik van de expertise en ondersteuning die beschikbaar zijn binnen Capston Real Estate en de bredere Group om jouw dossiers succesvol af te handelen en jouw persoonlijke horizon te verruimen.
  • Klantenrelaties beheren:
   Je onderhoudt en bouwt relaties op met klanten, en biedt uitstekende service gedurende het gehele transactieproces.
  • Marktanalyse en correcte waardebepaling:
   Je voert marktanalyses uit en bepaalt een marktconforme en correcte waarde voor vastgoedobjecten.
  • Marketing en promotie:
   Je implementeert ethisch verantwoorde marketing- en promotiestrategieën om jouw panden onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.
  • Juridische naleving:
   Je zorgt ervoor dat alle vastgoedtransacties voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, inclusief het opstellen en controleren van relevante documenten.

Wat bieden we je?

We geloven in het creëren van een aangename werksfeer voor onze medewerkers waarbij de “gunfactor” de sleutel is van onze samenwerking. Als jong en dynamisch vastgoedkantoor bieden we een breed scala aan voordelen en kansen voor professionele groei. Capston Real Estate maakt deel uit van Capston Group, een uniek en sterk verbond dat complementaire speciaaldiensten aanbiedt op het vlak van vastgoed, projectontwikkeling en investeringsprojecten, in België en in Spanje; gebouwd op mensen met gedeelde visie en ongeziene expertise. Als je op zoek bent naar een plek waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen, uitgedaagd kunt worden en deel kunt uitmaken van een hecht en gemotiveerd team, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Hier is wat Capston Real Estate je te bieden heeft:

  • Professionele groeimogelijkheden:
   We geloven sterk in het stimuleren van de professionele groei van onze medewerkers. We bieden mogelijkheden voor bijscholing, zodat je je vaardigheden en kennis in de vastgoedsector verder kunt ontwikkelen. Bovendien zijn er mogelijkheden voor doorgroeien binnen het bedrijf of de groep, waardoor je jouw carrièrepad in functie van jouw talenten en wensen bij ons kunt vormgeven.
  • Onze speciaaldiensten:
   Opzoek naar nieuwe uitdagingen? Interesse in industrieel of commercieel vastgoed, vastgoedontwikkeling of nieuwbouwverkoop, zowel in België als in Spanje? Bij Capston Group hebben we het allemaal in huis en kunnen we onze klanten met nagenoeg elk type vastgoedtransactie ontzorgen. Inderdaad, we denken niet in hokjes of regio’s en bieden je alle kansen om op basis van je persoonlijke ambities overkoepelend binnen de verschillende entiteiten meerwaarde te bieden. Dit zorgt voor een boeiende en afwisselende werkomgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen.
  • Gunfactor:
   We hechten veel waarde aan teamwork en een positieve werkomgeving waarbij samenwerken aan eenzelfde dossier met andere collega’s eerder de regel dan de uitzondering zijn. Bij Capston Real Estate maak je deel uit van een hecht en enthousiast team dat samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken. We moedigen een cultuur van ondersteuning, samenwerking en open communicatie aan, waarbij successen worden gevierd, ideeën worden omarmd en expertise wordt gedeeld.
  • Betekenisvol werk:
   Als erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar speel je een belangrijke rol in het faciliteren van een soepel verloop van vastgoedtransacties en het bieden van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Je draagt bij aan het voldoen aan de huisvestingsbehoeften van mensen en het creëren van een positieve woon- en werkomgeving. Dit geeft je de voldoening van het werken aan betekenisvolle projecten die het leven van anderen verbeteren of bedrijven faciliteren in de ontplooiing van hun activiteiten.
  • Competitieve verloning:
   Capston Real Estate en bij uitbreiding alle entiteiten binnen Capston Group bieden een verloning dat gebaseerd is op een deelmodel en dat uniek is in de vastgoedwereld. Daarnaast kunnen we een aantrekkelijke financiële meerwaarde bieden door overkoepelend te kunnen werken binnen de groep.
  • Positieve bedrijfscultuur:
   We hechten veel waarde aan een positieve bedrijfscultuur waarin waardering, respect en werkplezier centraal staan. We streven ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin diversiteit wordt gewaardeerd en waarin je je gewaardeerd en gemotiveerd voelt.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde professional met de volgende kwalificaties:

  • Erkend BIV Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te onderhandelen.
  • Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Vaardigheid in het gebruik van vastgoedbeheersoftware en MS Office-toepassingen.
  • Een positieve en proactieve werkhouding, met het vermogen om zelfstandig te kunnen werken en dossiers met anderen te kunnen delen.
Logo Capston Real Estate
Ik ben geïnteresseerd!

Ik ben geïnteresseerd in deze vacature en ben BIV erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar. Waar kan ik solliciteren?

Deel deze vacature

Solliciteren?

Verzend jouw CV en motivatiebrief naar jobs@capston.be